Wimperextensions Middelburg

Wimperextensions in Middelburg

Wilt u mooie wimperextensions in Middelburg laten zetten? Bij mij bent u daarvoor aan het juiste adres. In mijn beautysalon help ik veel vrouwen met het krijgen van een prachtige oogopslag. Wimperextensions laten uw natuurlijke wimpers langer lijken, waardoor uw ogen sprekender worden en meer gaan stralen. Wilt u geen gedoe meer met mascara, maar wilt u altijd mooie, lange wimpers hebben? Maak dan vandaag nog bij mij een afspraak voor het laten zetten van wimperextensions in Middelburg!

Russian volume wimper extensions in Middelburg

In mijn beautysalon kunt u verschillende soorten wimperextensions in Middelburg laten zetten. Zo kan ik u helpen met het zetten van Russian volume extensions, One by one lashes en kan ik u een wimperlift geven, maar ik kan ook enkel uw eigen wimpers verven. Al deze behandelingen hebben verschillende eigenschappen en voordelen. Weet u niet goed welke u moet kiezen? In mijn salon kunnen we samen kijken naar een geschikte behandeling die volledig aansluit bij uw wensen.

Hoe lang blijven mijn wimperextensions uit Middelburg zitten?

Hoe lang de wimperextensions blijven zitten hangt van verschillende factoren af. Allereerst speelt de kwaliteit van de wimperextensions die ik in Middelburg gebruik een grote rol. Bij mij kunt u er van uitgaan dat ik persoonlijk zorg voor goede kwaliteit wimperextensions. Daarnaast is ook de cyclus van uw natuurlijke wimpers belangrijk. Wimpers groeien namelijk best wel snel. Bij de een gaat dit sneller dan de ander. Hoe langzamer uw wimpers groeien, hoe langer mijn wimperextensions blijven zitten. Gemiddeld komt dit neer op 4 tot 6 weken, maar dit hangt dus van de persoon af.

Wimperextensions Middelburg

Zo blijven uw wimperextensions langer mooi

Als u bij mij wimperextensions in Middelburg heeft laten zetten kunt u verschillende dingen doen om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Dit kunt u al doen door vóór de afspraak uw wimpers zo schoon mogelijk te maken. De wimperextensions werken het beste als u ze 48 na het plaatsen niet nat maakt. Ook is het belangrijk dat u zo min mogelijk aan uw wimperextensions plukt en in uw ogen wrijft. Houd uw wimpers goed schoon en wees voorzichtig met gebruik van oogmake-up. Gebruik bijvoorbeeld bij voorkeur geen mascara, een wimperkruller en waterproof oogmake-up. Als u een make-up remover wilt gebruiken, kunt u dit het beste doen met producten die olievrij zijn.

Over Nanomi Styliste

Bij mijn beautysalon kunt u nog veel meer dan het laten zetten van wimperextensions. Ik werk namelijk ook als nagelstyliste in Middelburg en kan tevens de wenkbrauwen op diverse manieren verzorgen en stylen. Voor de mooiste nagels en wenkbrauwen in Middelburg maakt u direct een afspraak. Ik verwelkom u graag in mijn mooie salon.