Nagelstyliste Middelburg

Als nagelstyliste in Middelburg help ik u graag!

Bent u op zoek naar een goede nagelstyliste in Middelburg? Wilt u iemand waarvan u zeker weet wat ze doet en dat ze naar u luistert? Ik ben Nanomi, een enthousiaste en gepassioneerde nagelstyliste uit Middelburg die u maar al te graag wil voorzien van mooie en gezonde nagels. Heeft u ook behoefte aan mooie nagels van goede kwaliteit? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Manicure van de nagelstyliste in Middelburg

Als nagelstyliste in Middelburg geef ik op dagelijkse basis manicures. Een manicure is een uitgebreide verzorgingsbehandeling voor uw handen, nagels en vingers. Tijdens de behandeling worden uw handen zorgvuldig schoongemaakt en worden dode huidcellen, stof en vuil van uw nagels afgehaald. Ook worden uw nagelriemen verzorgd. Dit zorgt voor een natuurlijke boost voor uw handen, zodat deze gezond blijven en er tevens mooi uitzien.

Set gel nagels

Bij mijn beautysalon kunt u ook een set gel nagels laten zetten. Dit zijn kunstnagels gemaakt van een speciaal soort gel. Deze gel wordt uitgehard onder een speciale lamp, zodat de nagels heel lang meegaan. De gel kan ook gewoon op uw natuurlijke nagels worden gezet. Gel nagels blijven ongeveer drie tot vier weken zitten. Na die tijd kan ik als nagelstyliste in Middelburg de nagels weer bijwerken of voor u verwijderen.

Nagelstyliste Middelburg

Gellak Middelburg

Naast gel nagels, kan ik uw nagels ook voorzien van een gellak. Gellak wordt ook uitgehard onder een lamp. Toch zit er wel een verschil tussen gel nagels en een gellak. Een gellak lijkt meer op gewone nagellak, die extra goed blijft zitten, namelijk ongeveer drie weken. Een gewone nagellak kan al na een tot twee dagen langzaam afbrokkelen, maar een gel lak blijft veel langer zitten.

Behandelingen voor de wimpers en wenkbrauwen

Naast dat ik een nagelstyliste in Middelburg ben, geef ik ook meerdere andere behandelingen in mijn beautysalon. Naast nagels verzorg ik namelijk ook wenkbrauwen in Middelburg en zet ik wimperextensions in Middelburg. U kunt bij mij dus terecht voor behandelingen zoals One by One wimpers laten zetten, het laten epileren en/of verven van uw wenkbrauwen en nog veel meer! Ik hoop u graag een keer te zien in mijn salon, waar ik u met liefde voorzie van de mooiste nagels, wimpers en wenkbrauwen!