Portfolio

Beam light

Wimpers vastlijmen met behulp van uv licht.

πŸ€” Waarom is onze Beam Light veilig voor je ogen en huid?

βœ… Het is geen UV-lamp, het is een UV LED-lamp. Het produceert geen warmte.

βœ… We werken op een speciale golflengte van 395nm. In tegenstelling tot andere golflengten is deze onschadelijk.

βœ… We gebruiken een gecertificeerde UV-wimperlijm en GEEN hars of gel.

βœ… Onze lamp heeft 6x minder vermogen dan een lamp voor het drogen van gelnagels en 1000x minder vermogen dan een solarium.

βœ… De belichtingstijd is extreem kort. Als we berekenen met een gemiddelde uithardingstijd van 1,5 seconde per wimper, betekent dit bijvoorbeeld met 100 aangebrachte wimpers een volledige blootstellingstijd van 1,5*100 = 150 seconden = 2,5 minuten. Zonnebanken hebben een belichtingstijd van 20 minuten of meer, nagellampen ook.

βœ… Wist je dat LED UV-licht met dezelfde golflengte als het onze al twee decennia in de geneeskunde en tandheelkunde wordt gebruikt? In de tandheelkunde wordt het bijvoorbeeld gebruikt om plastic vullingen in de tand aan te brengen.

βœ… Veel mensen geloven dat het woord UV betekent dat er automatisch schade is aan het gezichtsvermogen of de huid. Dit is verkeerd.

βœ…Elk apparaat moet afzonderlijk worden geΓ«valueerd. Belichtingstijd, golflengte en verlichtingssterkte moeten worden onderzocht.

βœ… Dit is wat we hebben gedaan. Op https://www.auramonaco.de/en/certificates-2 bewijzen we dat ons apparaat veilig is en zonder aarzeling gebruikt kan worden. Het is CE gecertificeerd, FCC gecertificeerd, ROHS gecertificeerd en DIN EN 62471 gecertificeerd.

βœ… De DIN EN 62471-test is een gestandaardiseerde test die wereldwijd wordt gebruikt om de fotobiologische effecten van armaturen op de huid en het oog te meten.

βœ… Ons systeem is geslaagd voor deze test.